Фудбалот е игра во која Македонците ги победуваат – Германците! Како аутсајдерот со 37-годишниот лидер го нокаутираше тимот од 950 МИЛИОНИ ЕВРА?

„Панцирите“ вредат 950 милиони евра или 16 пати повеќе од репрезентацијата предводена од 37-годишниот Горан Пандев. Германија има седум фудбалери к

Читај повеќе