E-Sport МакедонијаЕ-СПОРТ

A1 Game Fest Квалификации

⚠ Fortnite дуели ⚠
🕛 Квалификациите се во сабота, 12ти декември, а резултатите можете да ги следите тука: https://bit.ly/FortniteBracketsA1GF2020
❗ Следете ја внимателно Fortnite чет групата за известувања ❗
Среќно! 🍀

Сподели: