Постои една екипа, наречена Бодо / Глимт: 102 гола на 30 натпревари и 20 поени предност – тие се вистински хит во Европа!

Норвешкиот тим Бодо / Глим доминираше во Норвешка и немаше вистински ривал оваа сезона. Бодо / Глим во моментов има 21 поен пред актуелниот шампион

Читај повеќе