НАЈСОВРЕМНАТА ТЕХНОЛОГИЈА: Мадрид е снежен од кога било во последните 50 години, а Ванда е како на пролет (ВИДЕО)

Примена на модерна технологија во спортот во полн ек. Минатиот викенд Шпанија ја погоди големо невреме и невидена снежна бура, поради што аеродроми

Читај повеќе