E-Sport МакедонијаЕ-СПОРТ

A1 Game Fest настани на денот!!!

Овогодинешните победници во League of Legends на A1 Game Fest се Reborn Esports! Честитки и ggwp!

Трократниот Tekken 7 шампион и оваа година го освои пехарот! RFD | Spades ggwp

Фе-но-ме-нал-ни! Неверојатни креации и инспирација за сите љубители на поп-културата.

Сподели: