МакедонијаФУДБАЛ

ИСЛАНД – МАКЕДОНИЈА ВО ЖИВО!!!

Македонија по ремито на домашен терен со Ерменија, сега гостува во Исланд – во најдалечната можна дестинација во Европа за играње фудбал. Исланд има победа над Лихтенштајн и три порази од Германија Романија и Ерменија во групата и нивната слаба форма, треба да биде дополнителна мотивација за Македонија.
Линк за натпреварот:
https://goool7.ws/4657c7842439df1e9e6b5eb0beac7272-live.html

Сподели: